Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Yerafeyenka, D."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Relevance of the concept of sustainability in the restaurant business of the Republic of Belarus
    (2021) Yerafeyenka, D.
    The work examined the nutritional problems of the population, the impact of the population’s diet on the state of the environment, the application of the concept of sustainability in nutrition as a way of achieving the UN Sustainable Development Goals and the terms of the Paris Agreement. In addition, the application of the concept in catering facilities was considered. As a result of work with the help of the method of online-poll research was carried out for the creation of a portrait of consumers of «healthy food» products, estimation of the demand for said products, including in catering facilities. The results of the research confirmed the topicality and prospects of using the concept «sustainability» by catering facilities.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок