Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Shelenkov Y."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Semi-finished product technology for frozen desserts
    (2023) Shelenkov Y.
    Доведено, що зниження глікемічного індексу можна при заміні цукру на фруктозу або інші цукрозамінники. Надання функціональних (пребіотичних) властивостей доцільно здійснювати на за рахунок введення лактулози. Доведено, що раціональний рецептурою суміші з точки зору властивостей отриманого напівфабрикату слід вважати рецептури на основі сироватки з вмістом лактулоза 1%, фруктоза 11%, стабілізатор 0,4%, сухе молоко 8%.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок