Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ovcharenko О."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Еechnology of low-calorie mayonnaise sauce of increased nutritional and biological value
    (2023) Ovcharenko О.
    Моніторинг ринку майонезних соусів в Україні показали, що цей продукт користується високим попитом серед населення, але асортимент майонезних соусів з підвищеною поживністю і біологічна цінність недостатня і потребує розширення. Актуальним завданням для вчених є створення ресурсозберігаючих технологій для переробка дешевої вторсировини: відвар, отриманий після варіння бобові - аквафаба. Ці вторинні продукти в даний час не використовуються промисловістю. У роботі представлені дослідження технології низькокалорійного майонезного соусу на основі аквафаби та стійкого пористого крохмалю, збагаченого кверцетином, а також результати оцінки його якості. Цей продукт буде цікавий вегетаріанцям,

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок