Перегляд за Автор "Ovcharenko О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕechnology of low-calorie mayonnaise sauce of increased nutritional and biological value(2023) Ovcharenko О.Моніторинг ринку майонезних соусів в Україні показали, що цей продукт користується високим попитом серед населення, але асортимент майонезних соусів з підвищеною поживністю і біологічна цінність недостатня і потребує розширення. Актуальним завданням для вчених є створення ресурсозберігаючих технологій для переробка дешевої вторсировини: відвар, отриманий після варіння бобові - аквафаба. Ці вторинні продукти в даний час не використовуються промисловістю. У роботі представлені дослідження технології низькокалорійного майонезного соусу на основі аквафаби та стійкого пористого крохмалю, збагаченого кверцетином, а також результати оцінки його якості. Цей продукт буде цікавий вегетаріанцям,