Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ярмоленко, А. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка печива функціонального призначення з використанням нової харчової добавки із листя зизифусу (ziziphus jujuba)
    (2013) Ярмоленко, А. В.
    Перспективною областю харчування є виробництво функціональних харчових продуктів, які містять в собі речовини з заданим фізіологічним та оздоровчим ефектом, в тому числі вітаміни, антиоксиданти. Тому, одним із шляхів збагачення раціону і коригуючого впливу на стан організму є використання дієтичних харчових добавок (ДХД).
  • Документ
    Чинники формування якості томатних соусів
    (2013) Ярмоленко, А. В.
    На сьогодні соуси є невід’ємним продуктом у раціоні багатьох українців. Їх популярність серед споживачів обумовлена, перш за все, невисокою ціною, що особливо відображається в зимовий період (у порівнянні зі свіжими овочами), а також зручністю зберігання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок