Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Янієв, Даніїл Олексійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект ресторану канадської кухні у Приморському р-ні м. Одеси
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Янієв, Даніїл Олексійович
    Актуальність теми. В даний час можна побачити стабільне зростання ринку підприємств ресторанного господарства і, в тому числі, збільшення кількості багатопрофільних торгівельно-розважальних центрів, в склад яких входять кафе, ресторани, піццерії тощо. Розвиток сучасних мереж розважальних комплексів пов'язане з логічним бажанням забезпечити приємне і безпечне дозвілля. Маса ресторанів окремо спеціалізується на стравах італійської, індійської, ки¬тайської, французької, німецької, японської й багатьох інших. Канадська кухня зустрічається дуже рідко. Дуже складно говорити винятково про традиції канадської національної кухні. Справа в тому, що так звана канадська кухня - це скоріше англо-американо-канадська кухня. У цьому немає нічого дивного, якщо врахувати історичне походження жителів багатонаціональної країни Канади. Усю складну кулінарну мозаїку туристи сприймають як національну канадську кухню Метою дипломного проекту є «Проект ресторану канадської кухні у Приморському р-ні м. Одеси» Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: досконало вивчити існуючі асортименти страв канадської кухні; скласти меню, з додаванням фірмових страв; розрахувати сировинну відомість; скласти виробничу програму ресторану та встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення; на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів ресторану (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності будівництва ресторану та встановлення термінів окупності проекту

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок