Перегляд за Автор "Якименко, І. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ137182 Композиція інгредієнтів для приготування граноли(2019) Калугіна, І. М.; Якименко, І. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію кулінарної продукції - граноли з додаванням цукатів фейхоа, тобто продукту з підвищеним вмістом біодоступного йоду, шляхом розробки рослинних харчових продуктів на основі зернового продукту з використанням цукатів фейхоа для вирішення проблеми дефіциту йоду і есенціальних нутрієнтів в харчових раціонах, а також підвищення ефективності їх засвоюваності.
- ДокументВикористання ощадного способу сушіння для збереження харчової та біологічної цінності фейхоа(2019) Якименко, І. О.Розробка і впровадження нових технологій консервування для тривалого зберігання корисних властивостей фруктів та овочів є актуальним завданням для науки та промисловості. Розв‘язати це завдання необхідно таким методом консервування продукції, як сушіння.
- ДокументВикористання цукатів фейхоа для створення продуктів профілактичного призначення(2019) Калугіна, І. М.; Якименко, І. О.Вирішення проблеми організації здорового харчування населення України потребує системно-комплексного підходу у розробці якісних продуктів харчування та страв з підвищеною харчовою цінністю. Нові страви повинні відповідати вимогам нутриціології у забезпеченні потреби людини в поживних та біологічно-активних речовинах в кількості адекватній статі, віку, умовам праці та стану здоров'я.
- ДокументСухі сніданки нового покоління(2019) Якименко, І. О.