Перегляд за Автор "Яворська, Ірина Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗастосування продуктів розчинення колагену при виробництві рибних полікомпонентних виробів(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Яворська, Ірина АнатоліївнаВипускна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за фахом 181 «Харчові технології», за освітньою програмою «Технології риби та морепродуктів». Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, – 2021 р. Випускна робота містить наукову та технологічну частину. У науко-вій частині розкриті питання отримання запровадження ресурсозберігаю-чих технологій для отримання полікомпонентних харчових продуктів. Ключові слова: риба внутрішніх водойм, полікомпонентні рибні продукти, колагеновмісна сировина, технологія рибних фаршевих виробів.