Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Яворська, Ірина Анатоліївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Застосування продуктів розчинення колагену при виробництві рибних полікомпонентних виробів
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Яворська, Ірина Анатоліївна
    Випускна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за фахом 181 «Харчові технології», за освітньою програмою «Технології риби та морепродуктів». Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, – 2021 р. Випускна робота містить наукову та технологічну частину. У науко-вій частині розкриті питання отримання запровадження ресурсозберігаю-чих технологій для отримання полікомпонентних харчових продуктів. Ключові слова: риба внутрішніх водойм, полікомпонентні рибні продукти, колагеновмісна сировина, технологія рибних фаршевих виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок