Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Щерба Анастасія Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва булок любительських в/г 0,2 кг та дієтичних виробів «Геркулес» 0,4 кг в пекарні с. Мале Одеської області з застосуванням сучасного технологічного обладнання.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Щерба Анастасія Олександрівна
    Хлібобулочні вироби займають особливе місце серед продуктів харчування завдяки своїй доступності та багатогранності застосування. За ними стоїть багатовікова історія розвитку, що поєднує традиції, технологічні інновації та культурну спадщину. Сучасне хлібопечення — це симбіоз науки, ремесла та мистецтва, де кожен етап виробництва спрямований на забезпечення. Сьогодні хліб залишається важливим продуктом на столах людей по всьому світу. Він не лише забезпечує харчування, але й відображає культурні традиції кожного народу. Завдяки розвитку технологій виробництва, сучасне хлібопечення пропонує широкий асортимент виробів, що включає функціональні, дієтичні та оздоровчі види хліба.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок