Перегляд за Автор "Щелкунов, Л. Ф."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументХарактеристика вторинних ресурсів переробки винограду і технологія консервування харчових продуктів на їх основі(ОТІХП, 1993) Щелкунов, Л. Ф.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - Технологія консервованих харчових продуктів. У дисертаційній роботі розроблена технологія комплексного використання вторинних ресурсів переробки винограду і одержання на її основі нових видів продуктів харчування. Дана фізико-механічна характеристика вториних ресурсів переробки винограду. як сипучих материалів, необхідна для більш ефективного здійснення процесів транспортування, завантаження, розвантаження вивченої сировини. Отримані і запропоновані промисловості харчові продукти лікувально-профілактичного напряму. Розроблена технологія відокремлення насіння винограду від шкірки. Економічно обгрунтовано проект будівництва в Роздільнянському районі Одеської області цеху по виробництву з відходів переробки винограду харчових і кормових продуктів.