Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шраменко, Максим"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт кафе для вегетаріанців в м. Вознесенськ Миколаївської обл.»
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Шраменко, Максим
    Багато людей приділяють все більше уваги здоровому способу життя і завдяки цьому вегетаріанська кухня стає все більш популярною: адже це найпривабливіший спосіб забезпечити свій організм високопоживними і разом з тим здоровими продуктами харчування. Користь вегетаріанства досить очевидна. Адже вегетаріанське меню по своїй суті є самим здоровим, а вегетаріанська кухня має в своєму раціоні величезну кількість фруктів, овочів, вітамінів і мінералів. При цьому вегетаріанські рецепти свідомо уникають канцерогени, неякісне м'ясо і інші, шкідливі для організму речовини. Так само не варто забувати і про те, що досить часто вегетаріанство приносить не тільки користь, але і шкоду організму людини. Адже якщо людина, яка більшу частину свого життя вживала продукти тваринного походження, а потім різко виключає їх зі свого раціону, то в підсумку вона отримує можливість заробити гіповітаміноз, білкову недостатність і багато інших захворювань, які призводять до досить серйозних наслідків, від яких не просто позбутися в майбутньому. Тому найрозумніше дотримуватися середньої лінії при організації свого харчування, тобто враховувати стан здоров'я і наявні можливості. Саме тоді вегетаріанство принесе свої позитивні результати. Метою дипломного проекту є створення проєкту кафе для вегетаріанців в м. Вознесенськ Миколаївської обл. Завдання роботи: 1. Розробити концепцію проекту та розробити меню відповідно до тематики закладу. 2. Скласти виробничу програму кафе для вегетаріанців і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. 3. Провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); 4. Розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. 5. Розрахувати показники економічної ефективності проекту кафе для вегетаріанців й встановити рівень рентабельності, середній чек закладу та термін окупності проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок