Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шпак Сергій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив тривалості зберігання продукції на стан системи закупорювання скляної тари
    (ОНТУ, кафедра процесів, обладнання та енергетичного менеджменту, 2023) Шпак Сергій
    В магістерській роботі наводиться силовий та математичний аналіз процесу відкриття скляної тари типу ІІІ та системи Твіст-офф. Для оцінки стану системи закупорювання під час зберігання продукції використано кри- терій надійності герметизації скляної тари, який раніше використовувався для аналогічної оцінки в кінці процесу закупорювання. Експериментальним шляхом визначено коефіцієнти тертя в ущільненні та в нарізці затвора під час відкриття тари, тобто в процесі зберігання проду- кції. Дані коефіцієнти тертя необхідні для визначення критерію надійності ге- рметизації скляної тари під час зберігання продукції. Дослідження показали, що коефіцієнти тертя змінюють свої значення порівняно з процесом закупо- рювання. Досліджено як і за рахунок чого змінюється герметизація затворів після теплової обробки продукції. Зокрема як процес стерилізації продукції впливає на характер контакту в ущільненні затвору. Виконано порівняння величини критерію на різних етапах перетворень в затворах скляної тари яке показало, що герметизація затворів після стерилізації консервів загалом покращується.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок