Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шофул, І. Ів."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Процеси термічної обробки харчових продуктів глухою парою
    (2019) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Малих, В. П.; Шофул, І. Ів.
    У монографії розглянуті особливості методу, і обладнання для приготування їжі з використанням запатентованого енергозберігаючого способу приготування дієтичних страв глухим паром. Досліджено і теоретично обгрунтовані термо-часові параметри процесу теплової обробки на різних етапах приготування їжі. Вивчено органолептичні показники, зміна вмісту вітаміну «С» для трьох видів овочів, показники безпеки готової їжі з курячого м'яса і риби за загальною кількістю мікроорганізмів (МАФу). Розроблено модель раціону профілактичного харчування на продуктах з різних груп збалансованого за змістом натуральних антиканцерогенних речовин. Книга призначена для бакалаврів, магістрів і викладачів вищих навчальних закладів та фахівцям підприємств харчової промисловості.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок