Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шишов, С. В."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    130467 Пристрій для нагрівання харчових рідин
    (2018) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Шишов, С. В.; Зиков, О. В.
    Пристрій для нагрівання харчових рідин, що містить корпус, всередині якого розміщено ротор, сполучений з випарником, який відрізняється тим, що ротор виконаний у вигляді вертикального ротаційного шнекового термосифона, випарник виконаний у вигляді конуса, при цьому частина випарника безпосередньо контактує з продуктом, а корпус установлений на валу з можливістю переміщення.
  • Документ
    Дослідження впливу режимних та конструктивних параметрів при обробці в’язких та дисперсних продуктів в апаратах на базі ротаційних термосифонів
    (2018) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.; Шишов, С. В.
    Ключовими процесами виробництва є концентрування, термообробка, сушіння, які відрізняються високою енергоємністю. Вищеперераховані проблеми, зумовлюють необхідність розробки нових ефективних апаратів. Проведені дослідження, об'єктами яких є, як увесь технологічний ланцюг виробництва й енергоємне устаткування, так і продукти, що обробляються. Експериментальні дослідження проводились за періодичною схемою. Варіювались режимні параметри: кут нахилу ротаційного термосифону (РТС), частота обертів РТС, тиск у конденсаторі РТС, потужність, що підводиться. Початкова вологість продуктів вибиралась згідно технологічним вимогам. Зволоження зерна перед дослідженнями, розрахунки коефіцієнтів тепломасовіддачі проведено за стандартними методиками.
  • Документ
    Енергетика сушіння дисперсних харчових продуктів
    (2017) Шишов, С. В.; Тараненко, Є.; Борисенко, О.
    Систематизовано режими сушіння, виявлені недоліки та переваги шахтних зерносушарок. Проведено аналіз роботи зерносушарок, що використовують водяну пару в якості тепло- вологоносія, розроблено їх класифікацію.
  • Документ
    Моделювання процесів теплообміну в шнековому апараті на базі ротаційного термосифону
    (2020) Безбах, І. В.; Шишов, С. В.
  • Документ
    Розробка шнекового термосифонного термомеханічного агрегату
    (2021) Безбах, І. В.; Шишов, С. В.
  • Документ
    Теорія і техніка сушіння, традиційні та комбіновані способи сушіння
    (2017) Шишов, С. В.
    Високий вміст вологи в рослинній сировині є причиною її нестійкості при зберіганні, внаслідок бактеріального, ферментативного та хімічного псування. Проблема найбільш повного збереження нативних властивостей продуктів при їхньому тривалому зберіганні актуальна для виробників продуктів харчування та є об’єктом різних досліджень зі створення нових інноваційних технологій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок