Перегляд за Автор "Шишов, С. В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ130467 Пристрій для нагрівання харчових рідин(2018) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Шишов, С. В.; Зиков, О. В.Пристрій для нагрівання харчових рідин, що містить корпус, всередині якого розміщено ротор, сполучений з випарником, який відрізняється тим, що ротор виконаний у вигляді вертикального ротаційного шнекового термосифона, випарник виконаний у вигляді конуса, при цьому частина випарника безпосередньо контактує з продуктом, а корпус установлений на валу з можливістю переміщення.
- ДокументДослідження впливу режимних та конструктивних параметрів при обробці в’язких та дисперсних продуктів в апаратах на базі ротаційних термосифонів(2018) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.; Шишов, С. В.Ключовими процесами виробництва є концентрування, термообробка, сушіння, які відрізняються високою енергоємністю. Вищеперераховані проблеми, зумовлюють необхідність розробки нових ефективних апаратів. Проведені дослідження, об'єктами яких є, як увесь технологічний ланцюг виробництва й енергоємне устаткування, так і продукти, що обробляються. Експериментальні дослідження проводились за періодичною схемою. Варіювались режимні параметри: кут нахилу ротаційного термосифону (РТС), частота обертів РТС, тиск у конденсаторі РТС, потужність, що підводиться. Початкова вологість продуктів вибиралась згідно технологічним вимогам. Зволоження зерна перед дослідженнями, розрахунки коефіцієнтів тепломасовіддачі проведено за стандартними методиками.
- ДокументЕнергетика сушіння дисперсних харчових продуктів(2017) Шишов, С. В.; Тараненко, Є.; Борисенко, О.Систематизовано режими сушіння, виявлені недоліки та переваги шахтних зерносушарок. Проведено аналіз роботи зерносушарок, що використовують водяну пару в якості тепло- вологоносія, розроблено їх класифікацію.
- ДокументМоделювання процесів теплообміну в шнековому апараті на базі ротаційного термосифону(2020) Безбах, І. В.; Шишов, С. В.
- ДокументРозробка шнекового термосифонного термомеханічного агрегату(2021) Безбах, І. В.; Шишов, С. В.
- ДокументТеорія і техніка сушіння, традиційні та комбіновані способи сушіння(2017) Шишов, С. В.Високий вміст вологи в рослинній сировині є причиною її нестійкості при зберіганні, внаслідок бактеріального, ферментативного та хімічного псування. Проблема найбільш повного збереження нативних властивостей продуктів при їхньому тривалому зберіганні актуальна для виробників продуктів харчування та є об’єктом різних досліджень зі створення нових інноваційних технологій.