Перегляд за Автор "Шевцова, А. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ62995 Спосіб виробництва томатного напівфабрикату(2011) Палвашова, Г. І.; Шевцова, А. І.Спосіб виробництва томатного напівфабрикату, що передбачає підготовку томатів, подрібнення, нагрівання подрібненої маси, розділення на фракції і фасування, який відрізняється тим, що подрібнену масу протирають і нагрівають до 90-100 °С протягом 2-4 хвилин, після чого до нагрітої маси додають 3...6 %-ий розчин NaCl і витримують протягом 5-8 діб, а витриману таким чином суміш розділяють на густу і рідку фракції, відділяють густу фракцію, яку охолоджують до температури 0-5 °С, фасують і заморожують.