Перегляд за Автор "Шаталов, А. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКрафтовий фруктовий лагер – тренд сьогодення(2022) Шаталов, А. О.Останнім часом зростає попит на лагер як крафтовий напій. Пивовари застосовують новаторське мислення, створюючи незвичайні лагери, які дотримуються традиції, але обганяють їх у технології. Серед них можна виділити Hoppy lager із застосуванням технології сухого охмелення, Mexican lager з додаванням лайму. Також спостерігається тенденція до використання в технології приготування лагерів ягід та фруктів. Причому, додають ягоди та фрукти суворо або в кінці варки, або під час бродіння сусла, або доброджування пива.
- ДокументРозробка технології напівтемного крафтового пива Munich Helles(2020) Мельник, І. В.; Шаталов, А. О.В умовах науково-дослідної лабораторії кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ проведено експеримент з розробки рецептури і подальшого варіння полутемного крафтового пива (об’ємом 5л).