Перегляд за Автор "Чумаченко, Д. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження якості коров’ячого та овечого молока сировини для виробництва м’яких сирів(2022) Чумаченко, Д. С.; Ткач, О. Д.Результати аналізів органолептичної оцінки свідчать, що всі зразки коров’ячого і овечого молока відповідали ДСТУ та були притаманні свіжому молоку. Слід відмітити, що овече молоко і суміші овечого і коров’ячого молока не мали специфічного смаку і запаху летких жирних кислот, які містяться в овечому молоці.
- ДокументНизькокалорійне морозиво з додаванням екстрактів sambucus nigra(2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Чумаченко, Д. С.Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що за температури (-18±2) °С розроблений вид низькокалорійного морозива оздоровчого призначення з додаванням екстрактів бузини чорної може зберігатись у герметичній тарі без втрати якості протягом 75 діб однозначно.