Перегляд за Автор "Чорна, В. Р."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні(2020) Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.Композиція інгредієнтів для виробництва хлібних паличок типу гріссіні, що містить борошно пшеничне, олію рослинну, сіль кухонну та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зеленої гречки, насіння чіа та вуглекислий амоній, а як олію рослинну містить олію оливкову.
- Документ145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробів(2020) Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробів, що містить борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, цукор-пісок, маргарин столовий та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зеленої гречки.