Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Чинський, Валентин Валентинович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Будівництво спортивного кафе на 50 місць у м. Одеса
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Чинський, Валентин Валентинович
    Актуальність теми. Головний сучасний стандарт краси – це здоров’я. Контроль ваги, правильне харчування, фізичні вправи необхідні для того, щоб продовжити молодість організму та уникнути багатьох хвороб. У сучасному світі все більше людей починають приділяти увагу правильному харчування, здоровому способу життя, але допускають багато помилок у складанні щоденного раціону харчування або не знають, як вдало поєднувати продукти харчування, щоб вони приносили користь, насиченість та бездоганний смак. Яким би спортом людина не займалася – бігом, плаванням чи велоспортом – не можна досягти успіхів без правильно складеного харчування, тим більше, що досягнення і навіть спортивні рекорди, можливі без спеціальних вітамінних добавок, протеїнових батончиків та коктейлів. Звичні, доступні та прості продукти можуть бути основою правильного харчування успішного спортсмена. Метою дипломного проекту є будівництво спортивного кафе на 50 місць з використанням сучасного обладнання. Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - розробити меню для спортивного кафе, ураховуючи сучасні рекомендації щодо раціонального та збалансованого харчування, проаналізувати конкурентний ринок для майбутнього підприємства. - скласти виробничу програму спортивного кафе і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності проекту кафе здорового харчування та встановити термін окупності проекту - розробити рецептуру страви для спортивного харчування, провести органолептичних та мікробіологічні досліди.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок