Перегляд за Автор "Черкашина, В. Ю."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ121672 Композиція інгредієнтів для приготування вершкового масла «Шоколадне»(2017) Ткаченко, Н. А.; Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Черкашина, В. Ю.Композиція інгредієнтів для приготування вершкового масла, що містить високожирні вершки, какао-порошок, цукор-пісок і маслянку натуральну, яка відрізняється тим, що додатково містить порошок виноградних шкірок.
- ДокументВлияние спортивного питания на организм человека(2015) Черкашина, В. Ю.; Павличенко, И. С.Использование пищевых добавок в наше время - очень распространенное явление в мире спорта. Сегодня их использование уже не такое новшество, как раньше. Многие люди считают, что спортивное питание - это стероиды и протеин в шприцах, но на самом деле это добавки, в основном, белковой природы, которые дополняют основной рацион спортсмена.
- ДокументКорекція харчування молоді шляхом включення до раціону харчування інкапсульованого топленого масла(2018) Черкашина, В. Ю.На сьогоднішній день здоровий спосіб життя та правильне харчування – це не лише мода, а й можливість зберегти своє здоров'я та красу якнайдовше. Молочна промисловість, яка включає сироробну, маслоробну, молочноконсервну підгалузі, а такожвиробництво продукції з незбираного молока є однією з провідних галузей у харчовій промисловості.
- ДокументУдосконалення технології вершкового масла «Шоколадне», збагаченого порошком з виноградних шкірок(2017) Севастьянова, О. В.; Котляр, Є. О.; Маковська, Т. В.; Черкашина, В. Ю.Метою дослідження є удосконалення технології збагаченого вершкового масла «Шоколадне» порошком із виноградних шкірок для поліпшення його якості та підвищення біологічної цінності за рахунок збільшення вмісту поліфенольних сполук.