Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Чабанова, О.Б."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості
    (2015) Бондар, С.М.; Чабанова, О.Б.; Чабанова, А.А.
    Мембранні технології обробки стічної води з високим вмістом жирів десятками років функціонують і додають бажаний ефект у країнах Європи. Останніми роками все більше уваги приділять неорганічним мембранам, що мають значні переваги.
  • Документ
    Розробка технології напоїв дієтичного харчування на основі молочної сироватки
    (2015) Чабанова, О.Б.; Бондар, С.М.; Нєдова, О.Ф.; Чабанова, А.А.
    Мета роботи – розробка науково обґрунтованої технології отримання дієтичних напоїв на основі сироватки.
  • Документ
    Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
    (ОДАХТ, 2002) Чабанова, О.Б.; Chabanova, O.B.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена питанням дослідження тепло-масообміну у процесі сушіння, впливу основних факторів на процес, гідродинамічного стану, рівноважного вологовмісту та термодинамічних параметрів вологопереносу, гідротермічної обробки, біохімічних, мікробіологічних, споживчих властивостей вівсяної крупи у процесі сушіння, активності ферментів, вільно-радикальних процесів при сушінні та при зберіганні крупи. Отримано математичний опис закономірностей кінетики сушіння вівсяної крупи. Розроблена інженерна методика розрахунку сушильної установки, розрахована сушильна установка завислого шару для вівсяної крупи продуктивністю 100 кг випаруваної вологи за годину. Пропонується спосіб отримання швидко розварюваної крупи. Промислова апробація підтвердила економічну ефективність результатів роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок