Перегляд за Автор "Цупра, О. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження параметрів гідролізу лактози ферментними препаратами β-галактозидази(2018) Шарахматова, Т. Є.; Трубнікова, А. А.; Цупра, О. С.Проведено дослідження, об'єктом якого служила маслянка, отримана при виробництві масла методом збивання, ферментний препарат β-галактозидази «Ha-Lactase» фірми «Хр. Хансен» (Дания) і таблетований препарат фірми «Biolabor» (Німеччина). Температурні режими контролювали за загальноприйнятими методиками. Активну кислотність вимірювали за допомогою приладу EzodopH 6011A. Ступінь гідролізу лактози визначали кріоскопічним методом, вимірюючи точку замерзання гідролізованої суміші на кріоскопічному пристрої, який розроблено для проведення даних досліджень.
- ДокументМорозиво з низьким вмістом лактози(2017) Цупра, О. С.Останнім часом зростає ферментопатія населення, у зв'язку з чим значна частина людей не може споживати морозиво. Найбільш часто зустрічається патологія тонкої кишки з синдромом порушеного всмоктування, пов'язана з відсутністю або недостатньою активністю ферменту - лактази.
- ДокументУдосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини(2017) Цупра, О. С.; Шарахматова, Т. Є.В роботі визначено оптимальні концентрації дієтичної добавки «Глюкорн» та рисового борошна для складання суміші для виробництва морозива, встановлені технологічні режими отримання суміші, на основі яких розраховано рецептуру морозива з комбінованим складом сировини на основі нетрадиційних компонентів.