Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Хоменко, К. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    141465 Композиція інгредієнтів для приготування смузі
    (2020) Хоменко, К. В.; Бурдо, А. К.
    Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить зерновий компонент, йогурт, рослинний компонент і ягідний компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить молоко коров'яче пастеризоване і мед, при цьому як зерновий компонент вона містить пластівці вівсяні, як рослинний компонент - банани, а як ягідний компонент - водний екстракт чорної смородини.
  • Документ
    Кольрові композиції страв – новий напрям у кулінарії
    (2019) Хоменко, К. В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок