Перегляд за Автор "Харенко, Д. О."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ
- ДокументМоніторінг гастрономічного бренду Одеси(2020) Харенко, Д. О.; Федосова, К. С.В даному дослідженні розроблено підходи до визначення специфіки формування гастрономічних брендів різних типів територій, а саме мультикультурних міст на прикладі міста Одеса (Україна). Визнаючи важливість туристського гастрономічного бренду, автори зробили спробу розробити пропозиції щодо посилення туристичної атрактивності Одеси як приклад мультикультурного міста, великого культурного центру, який володіє багатою історією та традиціями.
- ДокументОрганізація анімаційної діяльності в процесі створення анімаційних програм(2016) Харенко, Д. О.Під технологією створення анімаційних програм розуміється комплекс прийомів праці аніматора, організація цієї праці, використання спеціальних технічних засобів (об'єктів, споруджень, інструментів і пристосувань).
- ДокументПотенціал гастрономічних подій як важливого елементу розвитку індустрії гостинності в Україні(2018) Харенко, Д. О.Метою цього дослідження є визначення потенціалу гастрономічних подій як важливого елементу розвитку індустрії гостинності в Україні та визначення шляхів використання цього потенціалу.
- ДокументФактори формування гастрономічного бренду Одеського регіону(2019) Харенко, Д. О.; Дишкантюк, О. В.; Саламатіна, С. Є.Актуальним питанням залишається дослідження процесу формування гастрономічного бренду з метою посилення привабливості туристичної дестинації.
- ДокументІнтенсифікація тепломасообміну при блоковому виморожуванні води із харчових розчинів(ОНАХТ, 2013) Харенко, Д. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена розвитку теоретичних основ і техніки концентрування харчових рідин методом блокового виморожування. Показано протиріччя між технічною простотою розроблених установок такого типу та спробами на їхній основі перейти до апаратів великої потужності і безперервного принципу дії. Висунуто гіпотезу, що вихід із ситуації, що склалася, лежить у двох площинах: організацією локального механічного впливу на межу розділу фаз системи «лід-розчин» і шляхом об'єднання в одному агрегаті апаратів послідовно виконують основні етапи – «кристалізація - сепарування - відтанення - рециклінг льоду». Способом є локальний вплив на граничний шар, обрано акустичний генератор. Методами експериментального моделювання встановлено приватні залежності впливу концентрації продукту, температури процесу, геометричних параметрів і форми кристалізатора, частоти і потужності акустичного інтенсифікатора та місця його розміщення на кінетику формування блоку льоду, Отримана база експериментальних даних узагальнена за допомогою хвильових чисел Стантона і Рейнольдса, числами Грасгофа і Шмідта Було спроектовано 2 установоки блокового виморожування. Перша - з циліндровим кристалізатором призначена для відпрацювання в умовах виробництва технологічних параметрів кріоконцентрування дифузійного соку. Друга – була експериментальним зразком безперервно діючої установки з об'ємом концентраторів 100 дм Установка пройшла виробничі випробування і впроваджена на Яготинському цукровому заводі. Установка дозволяє виробляти новий для України продукт, який відповідає кращим зразкам «євроцукру».