Перегляд за Автор "Хаджиу, В. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ120983 Спосіб виробництва нектару (варіанти)(2020) Верхівкер, Я. Г.; Хаджиу, В. С.1. Спосіб виробництва нектару, що передбачає підготовку вихідної сировини, подрібнення, термічну обробку, віджимання соку та протирання з одержанням пюре, купажування пюре із соком, гомогенізацію одержаного нектару, деаерацію, підігрів до температури фасування, фасування, герметизацію та заключну теплову обробку, який відрізняється тим, що з плодів яблук готують пюре гарячого подрібнення з бланшуванням при температурі 80-85 °С, з ягід горобини готують сік холодного віджимання, а отримані таким чином компоненти купажують. 2. Спосіб виробництва нектару, що передбачає підготовку вихідної сировини, подрібнення, термічну обробку, віджимання соку та протирання з одержанням пюре, купажування пюре із соком, гомогенізацію одержаного нектару, деаерацію, підігрів до температури фасування, фасування, герметизацію та заключну теплову обробку, який відрізняється тим, що з плодів сливи готують пюре холодного подрібнення, з ягід чорної смородини готують сік гарячого віджимання з бланшуванням при температурі 80-85 °С, a отримані таким чином компоненти купажують. 3. Спосіб виробництва нектару, що передбачає підготовку вихідної сировини, подрібнення, термічну обробку, віджимання соку та протирання з одержанням пюре, купажування пюре із соком, гомогенізацію одержаного нектару, деаерацію, підігрів до температури фасування, фасування, герметизацію та заключну теплову обробку, який відрізняється тим, що з коренеплодів моркви готують пюре гарячого подрібнення з бланшуванням при температурі 80-85 °С, з ягід чорної смородини готують сік холодного віджимання, а отримані таким чином компоненти купажують.