Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Хаванов, В. О."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    121973 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Хаванов, В. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, масло вершкове, молоко незбиране, сіль кухонна, ванільний цукор, розпушувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
  • Документ
    Використання шроту олійних культур при виробництві вафельних виробів
    (2016) Хаванов, В. О.; Фатєєва, А. С.
    Метою проведених дослiджень було визначення доцiльностi використання побiчних продуктiв переробки олiйної сировини у технологiї м'яких вафель - дрiжджових та вiденських.
  • Документ
    Піноподібні борошняні кондитерські вироби оздоровчого призначення
    (2015) Хаванов, В. О.; Нікітіна, О. В.
    Найбiльш зручною групою для розробки виробiв функцiонального призначення є борошнянi кондитерськi вироби, особливо тi, що користуються постiйним попитом. Такими виробами є бiсквiти та м'якi вiденськi вафлi, якi характеризуються пишною, дрiбнопористою та легкою структурою, обумов­леною великим вмiстом яйцепродуктiв.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок