Перегляд за Автор "Хаванов, В. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ121973 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель(2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Хаванов, В. О.Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, масло вершкове, молоко незбиране, сіль кухонна, ванільний цукор, розпушувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
- ДокументВикористання шроту олійних культур при виробництві вафельних виробів(2016) Хаванов, В. О.; Фатєєва, А. С.Метою проведених дослiджень було визначення доцiльностi використання побiчних продуктiв переробки олiйної сировини у технологiї м'яких вафель - дрiжджових та вiденських.
- ДокументПіноподібні борошняні кондитерські вироби оздоровчого призначення(2015) Хаванов, В. О.; Нікітіна, О. В.Найбiльш зручною групою для розробки виробiв функцiонального призначення є борошнянi кондитерськi вироби, особливо тi, що користуються постiйним попитом. Такими виробами є бiсквiти та м'якi вiденськi вафлi, якi характеризуються пишною, дрiбнопористою та легкою структурою, обумовленою великим вмiстом яйцепродуктiв.