Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "ХОРЖЕВСЬКА, НЕОНІЛА"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення організаційної культури ресторану «Міський ринок їжі» ФОП «Маларчук В.М.» як напрям підвищення трудової активності персоналу
    (ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ХОРЖЕВСЬКА, НЕОНІЛА
    Метою дослідження є удосконалення організаційної культури з метою підвищення трудової активності персоналу для покращення ефективності роботи підприємства. Об’єктом дослідження є процес формування оновленої організаційної культури. Предметом дослідження є теоретичні, практичні, методичні аспекти щодо удосконалення організаційної культури та підвищення трудової активності персоналу підприємства ресторанного бізнесу ФОП Маларчук В.М. (кафе «Lil Greek», «Міський ринок їжі»). Методи дослідження. Теоретичною і методологічною основою в процесі проведення досліджень стали наукові концепції і теоретичні розробки провідних вітчизняних і закордонних учених в галузі формування, удосконалення організаційної культури та трудової активності персоналу. У процесі досліджень застосовувались: метод теоретичного узагальнення та порівняння, індукції та дедукції, системний метод, метод синтезу та методи аналізу та динаміки. Кваліфікаційна робота містить 115 сторінок, 19 таблиць, 27 рисунків, 23 формули, 7 додатків. Перелік посилань нараховує 45 найменування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок