Перегляд за Автор "Фуркало, С. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ105300 Спосіб одержання опрісненої води шляхом виморожування(2014) Василів, О. Б.; Коваленко, О. О.; Тітлов, О. С.; Іщенко, С. В.; Фуркало, С. В.Газорідинний сепаратор, що містить корпус з патрубками вводу газорідинної суміші і виходу газу та рідини, а також розташований у корпусі коагулятор, який складається з основи, вихрового елемента, який, в свою чергу, складається з корпусу та завихрювача, встановлений перед патрубком виходу газу краплевідбійник, а також розташовану в кільцевому просторі між корпусами сепаратора та вихрового елемента перегородку з розташованою на ній криволінійною обичайкою, які утворюють з основою коагулятора та корпусом сепаратора криволінійний канал, що звужується та розширюється, який відрізняється тим, що знизу основи коагулятора прикріплений козирок, над яким в основі коагулятора виконаний отвір, через який рідина, що виділена з газорідинного потоку в вихровому елементі, відсмоктується в криволінійний канал, де змішується з газорідинним потоком, що надходить в сепаратор.
- Документ82086 Спосіб одержання опрісненої води шляхом виморожування(2013) Василів, О. Б.; Коваленко, О. О.; Тітлов, О. С.; Іщенко, С. В.; Фуркало, С. В.Спосіб одержання опрісненої води шляхом виморожування, що передбачає взаємодію розчину із стрижневими робочими органами, відвід тепла від поверхні стрижневих робочих органів, наморожування на них блоків льоду, знімання з робочих органів блоків льоду і наступне їх плавлення, який відрізняється тим, що розчин охолоджують до початку утворення зони росту кристалів, після чого підвищують температуру до величини, яка забезпечує різницю температур між твердою фазою і температурою замерзання розчину, рівною 0,6…1 °C, і при цій різниці проводять процес виморожування.
- ДокументАнализ причин отказов холодильного оборудования на крупных предприятиях торговли(2019) Фуркало, С. В.; Данько, В. П.Проблема бесперебойной работы холодильного оборудования возникает на всех предприятиях общественного питания, а также торговых объектах таких как магазины, супермаркеты и склады. Данная проблема обусловлена финансовыми потерями в связи с порчей и списанием продукции и товаров.