Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Устенко, І.А."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз товарного асортименту підприємства з виробництва макаронних виробів
    (2015) Устенко, І.А.; Кручек, О.А.
    Загальна мода на впровадження комплексних інформаційних систем і комплексної автоматизації лише оголила і збільшила проблеми управління і необхідності системного стратегічного підходу до їхнього вирішення.
  • Документ
    Виявлення факторів, які впливають на якість освітнього процесу на основі системи менеджменту якості
    (2016) Мардар, М.Р.; Устенко, І.А.; Кручек, О.А.
    Мета роботи - виявлення факторів, які впливають на якість освітнього процесу на основі системи менеджменту якості.
  • Документ
    Дистанційна освіта: перспективи та проблеми
    (2015) Устенко, І.А.; Мардар, М.Р.; Кручек, О.А.
    Під дистанційним навчанням розуміється індивідуалізований процес набуття знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини, який відбувається в основному за опосередкованої взаємодії віддалених один від одного учасників навчального процесу у спеціалізованому середовищі, яке функціонує на базі сучасних психолого-педагогічних та інформаційнокомунікаційних технологій.
  • Документ
    Збагачені напої на основі фруктових та овочевих наповнювачів
    (2014) Устенко, І.А.
    Були одержані фруктові та овочеві наповнювачі з яблучних вичавок і гарбуза та показана можливість використання їх при виробництві збагачених напоїв.
  • Документ
    Значимість маркетингових досліджень у QFD-методології при формуванні якості нових зернових продуктів
    (2015) Мардар, М.Р.; Жигунов, Д.О.; Устенко, І.А.; Голубєва, М.М.
    Метою роботи було проведення маркетингових досліджень потреб споживачів при виборі зернових продуктів, а також перетворення побажань споживачів у детальні технічні характеристики харчових продуктів, а саме, суміші зернових пластівців, що повинно забезпечити високу якість готового продукту у відповідності до споживчих переваг.
  • Документ
    Самостійна робота студентів, як фактор становлення професійної компетенції
    (2014) Устенко, І.А.; Мардар, М.Р.
    У нашому стрімко мінливому суспільстві найбільш затребуваний фахівець творчий, здатний генерувати нові ідеї та самостійно поповнювати свої знання. Вимоги до результатів підготовки випускника припускають формування у нього професійної компетенції, у тому числі володіння культурою мислення, здатність до узагальнення, аналізу, сприйняття інформації, постановці мети й вибору шляхів її досягнення; прагнення до саморозвитку, підвищення своєї кваліфікації та майстерності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок