Перегляд за Автор "Устенко, І.А."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз товарного асортименту підприємства з виробництва макаронних виробів(2015) Устенко, І.А.; Кручек, О.А.Загальна мода на впровадження комплексних інформаційних систем і комплексної автоматизації лише оголила і збільшила проблеми управління і необхідності системного стратегічного підходу до їхнього вирішення.
- ДокументВиявлення факторів, які впливають на якість освітнього процесу на основі системи менеджменту якості(2016) Мардар, М.Р.; Устенко, І.А.; Кручек, О.А.Мета роботи - виявлення факторів, які впливають на якість освітнього процесу на основі системи менеджменту якості.
- ДокументДистанційна освіта: перспективи та проблеми(2015) Устенко, І.А.; Мардар, М.Р.; Кручек, О.А.Під дистанційним навчанням розуміється індивідуалізований процес набуття знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини, який відбувається в основному за опосередкованої взаємодії віддалених один від одного учасників навчального процесу у спеціалізованому середовищі, яке функціонує на базі сучасних психолого-педагогічних та інформаційнокомунікаційних технологій.
- ДокументЗбагачені напої на основі фруктових та овочевих наповнювачів(2014) Устенко, І.А.Були одержані фруктові та овочеві наповнювачі з яблучних вичавок і гарбуза та показана можливість використання їх при виробництві збагачених напоїв.
- ДокументЗначимість маркетингових досліджень у QFD-методології при формуванні якості нових зернових продуктів(2015) Мардар, М.Р.; Жигунов, Д.О.; Устенко, І.А.; Голубєва, М.М.Метою роботи було проведення маркетингових досліджень потреб споживачів при виборі зернових продуктів, а також перетворення побажань споживачів у детальні технічні характеристики харчових продуктів, а саме, суміші зернових пластівців, що повинно забезпечити високу якість готового продукту у відповідності до споживчих переваг.
- ДокументСамостійна робота студентів, як фактор становлення професійної компетенції(2014) Устенко, І.А.; Мардар, М.Р.У нашому стрімко мінливому суспільстві найбільш затребуваний фахівець творчий, здатний генерувати нові ідеї та самостійно поповнювати свої знання. Вимоги до результатів підготовки випускника припускають формування у нього професійної компетенції, у тому числі володіння культурою мислення, здатність до узагальнення, аналізу, сприйняття інформації, постановці мети й вибору шляхів її досягнення; прагнення до саморозвитку, підвищення своєї кваліфікації та майстерності.