Перегляд за Автор "Умріхіна, І. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗернові хлібні вироби на основі трьохкомпонентних сумішей(2016) Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Умріхіна, І. А.Метою представленої роботи є обґрунтування доцільності використання багатокомпонентних сумішей в технології зернових хлібних виробів — хліба і булочки.
- ДокументПоверхневі властивості желейних мас(2017) Іоргачова, К. Г.; Аветісян, К. В.; Умріхіна, І. А.При розробці нових видів мармеладних виробів зміна складу і співвідношення рецептурних компонентів впливає на характер і інтенсивність колоїдно-хімічних і термодинамічних процесів.