Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Умріхіна, І. А."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Зернові хлібні вироби на основі трьохкомпонентних сумішей
    (2016) Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Умріхіна, І. А.
    Метою представленої роботи є обґрунтування доцільності використання багатокомпонентних сумішей в технології зернових хлібних виробів — хліба і булочки.
  • Документ
    Поверхневі властивості желейних мас
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Аветісян, К. В.; Умріхіна, І. А.
    При розробці нових видів мармеладних виробів зміна складу і співвідношення рецептурних компонентів впливає на характер і інтенсивність колоїдно-хімічних і термодинамічних процесів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок