Перегляд за Автор "Ульянов, М. Д."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання пивоварного ячменю при виробництвi свiтлого пива(2021) Ульянов, М. Д.
- ДокументВимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива(2021) Мельник, І. В.; Борта, А. В.; Ульянов, М. Д.
- ДокументТенденції розвитку крафтового пива і переваги перед продукцією мас-маркету в Україні(2020) Ульянов, М. Д.Розглянуто тенденції розвитку крафтового пива і його переваги перед продукцією мас-маркету в Україні.
- ДокументТехнологічні аспекти використання меду у рецептурах пива(2020) Ульянов, М. Д.; Мельник, І. В.Медове пиво – слабоалкогольний напій, одержуваний спиртовим бродінням медової ситі з хмелем з додаванням пивних дріжджів. Час додавання меду при варінні пива залежить від того, з якою метою його додають. Медовуха стає все більш популярна, її виробляють як у Великобританії, так і в Північній Америці. Розглянуто технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива.
- ДокументТехнологічні особливості вибору ячменю для пивоваріння(2019) Ульянов, М. Д.Ячмінь – просто досконале зерно для пивоваріння. Він не лише має великий запас крохмалю, який перетворюється на цукор, і зовнішню плівку зерна, яка слугує чудовим фільтром, але й головний інструмент – ензими, які запускають процес конвертації, потрібно додати лише гарячу воду.
- ДокументТехнологічні особливості виробництва безалкогольного пива(2020) Ульянов, М. Д.
- ДокументТехнологія світлого пива з використанням пивоварного ячменю підвищеної якості(2021) Ульянов, М. Д.; Мельник, І. В.Ячмінний солод є основою практично будь-якого сучасного пива, так що цілком логічно виглядає і застосування несоложеного ячменю в складі зернового засипу. Ячмінь, який не піддався соложенню, відрізняється від солоду підвищеною твердістю зерен, високим вмістом білка і бета-глюкана– двох компонентів, які позитивно впливають на піностійкість. Розглянуто технологію світлого пива з використанням несоложеного ячменю.