Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ульянов, М. Д."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання пивоварного ячменю при виробництвi свiтлого пива
    (2021) Ульянов, М. Д.
  • Документ
    Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива
    (2021) Мельник, І. В.; Борта, А. В.; Ульянов, М. Д.
  • Документ
    Тенденції розвитку крафтового пива і переваги перед продукцією мас-маркету в Україні
    (2020) Ульянов, М. Д.
    Розглянуто тенденції розвитку крафтового пива і його переваги перед продукцією мас-маркету в Україні.
  • Документ
    Технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива
    (2020) Ульянов, М. Д.; Мельник, І. В.
    Медове пиво – слабоалкогольний напій, одержуваний спиртовим бродінням медової ситі з хмелем з додаванням пивних дріжджів. Час додавання меду при варінні пива залежить від того, з якою метою його додають. Медовуха стає все більш популярна, її виробляють як у Великобританії, так і в Північній Америці. Розглянуто технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива.
  • Документ
    Технологічні особливості вибору ячменю для пивоваріння
    (2019) Ульянов, М. Д.
    Ячмінь – просто досконале зерно для пивоваріння. Він не лише має великий запас крохмалю, який перетворюється на цукор, і зовнішню плівку зерна, яка слугує чудовим фільтром, але й головний інструмент – ензими, які запускають процес конвертації, потрібно додати лише гарячу воду.
  • Документ
    Технологічні особливості виробництва безалкогольного пива
    (2020) Ульянов, М. Д.
  • Документ
    Технологія світлого пива з використанням пивоварного ячменю підвищеної якості
    (2021) Ульянов, М. Д.; Мельник, І. В.
    Ячмінний солод є основою практично будь-якого сучасного пива, так що цілком логічно виглядає і застосування несоложеного ячменю в складі зернового засипу. Ячмінь, який не піддався соложенню, відрізняється від солоду підвищеною твердістю зерен, високим вмістом білка і бета-глюкана– двох компонентів, які позитивно впливають на піностійкість. Розглянуто технологію світлого пива з використанням несоложеного ячменю.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок