Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тітомир, Л. А."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    144716 Спосіб приготування бісквітного печива подовженого терміну зберігання
    (2020) Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І.; Пилипенко, Л. М.
    1. Спосіб приготування бісквітного печива подовженого терміну зберігання, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування тіста шляхом змішування зернової основи із солодким компонентом і структуроутворювачем, перемішування рецептурних компонентів до однорідної їх консистенції, формування, випікання і охолодження, який відрізняється тим, що як зернову основу використовують борошно пшеничне, або безглютенове борошно, або пшеничну манну крупу, або кукурудзяну манну крупу, або суміш пшеничної манної крупи та подрібненої кукурудзяної крупи, або суміш пшеничної манної крупи та пластівців вівсяних, або гречаних, або суміш борошна рисового і пластівців перлових, або суміш кукурудзяної манної крупи та пластівців вівсяних, або гречаних, або перлових, як солодкий компонент використовують цукор та/або ванільний цукор, або лактитол, або ксиліт, або сорбіт, або суміш ізомальта і меду, або суміш ізомальта і стевізиду, або кленовий сироп, а як структуроутворювач, окрім меланжу, використовують курячі яйця та/або крохмаль, причому при збиванні курячих яєць або меланжу додають сіль. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що до приготованого тіста додають додатково какао та/або ваніль, або ванільну есенцію, або цедру цитрусових - лимонну або апельсинну, або корицю, та/або коньяк як смако-ароматичну добавку.
  • Документ
    Аналіз функціонування міні-готелів в м. Одеса
    (2020) Тітомир, Л. А.
    Серед майже 4800 засобів розміщення в Одеській області на саме місто припадає майже 2,5 тис. В Одесі можна вибрати різні варіанти житла від розкішних 5-ти зіркових апартаментів до приватного сектора на березі моря. Однак найбільш бюджетний і доступний варіант розміщення – недорогі міні-готелі.
  • Документ
    Впровадження енергозбережних технологій у готелях 3, 4, 5 зірок міста Одеса
    (2017) Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І.
    Одним із способів вирішення проблеми підвищення рентабельності функціонування готелів є впровадження енергозбереження.
  • Документ
    Екологізація – сучасна тенденція розвитку готельного господарства міста одеси і області
    (2021) Д`яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Савенко, А. А.
  • Документ
    Науково–методичне забезпечення дисципліни «Інноваційні технології» при навчанні студентів спеціальності «Готельно– ресторанна справа»
    (2017) Тітомир, Л. А.
    Науково-методичне забезпечення дисципліни «Інноваційні технології» на факультеті «Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу» розроблено у відповідності до загального змісту вищої освіти, із урахуванням об'єму учбового навантаження, супроводжується засобами діагностики якості освіти і рівня підготовки студентів, а також нормативним терміном навчання.
  • Документ
    Особливості розвитку готельно-ресторанного бізнесу в різних регіонах України
    (2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І.; Жигайло, П. О.
    Готельний бізнес - один із найперспективніших і успішно розвинутих напрямків бізнесу України.
  • Документ
    Перспективи використання дистанційного навчання у вищих навчальних закладах
    (2022) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Жовтяк, К. О.
  • Документ
    Перспективи розвитку готельного бізнесу на півдні України
    (2016) Тітомир, Л. А.
    Індустрія готельного бізнесу (ГБ) у багатьох країнах формувалася десятиліттями і зараз стабільно розвивається, забезпечуючи роботою мільйони людей, що позитивно впливає на економіку. В умовах України ГБ може і повинен стати джерелом отримання значних коштів до бюджету, забезпечити залучення іноземних інвестицій, надати робочі місця фахівцям.
  • Документ
    Роль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі
    (2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Пацела, О. А.; Гушпіт, Л. О.
    Необхідно визначити роль інноваційних технологій у ресторанному бізнесі та дослідити теоретичні науково обґрунтовані аспекти впровадження новітніх ресторанних технологій.
  • Документ
    Самостійна робота студентів при засвоєнні дисципліни «Інновації в індустрії гостинності»
    (2019) Тітомир, Л. А.
    Проблема використання в навчальному процесі методів активізації начально-пізнавальної діяльності студентів особливо актуальна на сучасному етапі розвитку системи вищої освіти України і передбачає постійне збагачення її новим змістом.
  • Документ
    Тенденції розвитку підприємств сфери гостинності на Півдні України
    (2019) Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І.
    Мета даного дослідження - аналіз сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства на Півдні України в контексті світових тенденцій розвитку підприємств сфери гостинності.
  • Документ
    Теоретичні основи організації роботи SPA- центру у готелі
    (2016) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.
    В більшості солідних готелів допоміжні служби включають послуги SPA-центру, який приносить значну частину прибутку. Вартість номеру в готелі вже включає деякі послуги SPA-центру, звичайно це басейн або фітнес-центр, інші послуги — платні. Тому SPA-центр в готелі — це самостійний комерційний проект, який здатний приносити майже 30 % прибутку від загального доходу основної діяльності готелю.
  • Документ
    Технологія біологічно активних добавок на основі морських водоростей
    (ОДАХТ, 1999) Тітомир, Л. А.
    Дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 - технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів. Дисертацію присвячено питанням розробки лікувально-профілактичних продуктів харчування за вмістом баластних речовин - нативних водоростей (Gracilaria verrucosa, Cystoseira barbatd) які вирощувались в умовах штучного розведення. Згідно з хімічним складом та функціональними властивостями водорості належать до категорії нативних харчових волокон. Обгрунтована доцільність використання у харчуванні водоростевих волокон у сполученні з зерновими харчовими волокнами - пшеничних висівок, що дозволяє отримати харчові добавки з попередньо заданим складом та підвищеною функціональною активністю. Отримані харчові добавки мають високу біологічну та харчову цінність; передбачається їх використання для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту людини.
  • Документ
    Упровадження енергозбережних інновацій на підприємствах готельної індустрії
    (2017) Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І.
    Мета даної роботи - з'ясування стану первинного впровадження енергозбережних інновацій за рахунок зменшення втрат теплопостачання та освітлення на готельних підприємствах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок