Перегляд за Автор "Тітомир, Л.А."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ
- ДокументВпровадження інформаційних технологій навчання під час виробничої практики студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа»(2016) Тітомир, Л.А.Перед сучасною освітою постає досить масштабне завдання: сформувати у студентів такі вміння, які допомагають вільно орієнтуватися в інформаційних потоках, здійснювати пошук та опрацьовувати дані і відомості, застосовувати їх у майбутній фаховій діяльності. Виробнича практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» допомагає доповнити теоретичні знання практичними навичками завдяки роботі на сучасних підприємствах галузі.
- Документ
- ДокументОсобливості організації практики студентів напряму підготовки “Готельно-ресторанна справа”(2014) Тітомир, Л.А.Розглянуто необхідність проведення різних видів практик для студентів.
- ДокументОсобливості формування рейтингової оцінки якості знань студентів під час проведення практики з напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»(2015) Тітомир, Л.А.Сучасні підходи до освіти передбачають як впровадження нових технологій навчання, зокрема удосконалення бально-рейтингової оцінки якості знань у відповідності до інноваційних підходів, які з’являються останнім часом в певних галузях виробництва та сфери обслуговування так і використання можливостей виробництва та сфери обслуговування для задоволення потреб у кваліфікованих кадрах.
- ДокументПідготовка спеціалістів для підприємств індустрії гостинності(2016) Д’яконова, А.К.; Тітомир, Л.А.В індустрії гостинності готельно-ресторанне господарство розвивається швидкими темпами і в перспективі може стати найвагомішим сектором туристичної діяльності. Стан готельно-ресторанного господарства має суттєвий вплив як на розвиток індустрії туризму в цілому, так і на інші ключові сегменти економіки – транспорт, будівництво, зв'язок, торгівлю тощо. Отже, розбудова високоефективного готельно-ресторанного господарства має важливе значення для розвитку країни, як пріоритетний напрям структурної перебудови економіки України.
- ДокументСучасні методологічні підходи до організації практики студентів напряму готельно-ресторанна справа(2014) Дишкантюк, О.В.; Тітомир, Л.А.Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців у ВНЗ і проводиться на оснащених відповідним чином базах навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах і в організаціях різних галузей господарства, торгівлі і державного управління. В ОНАХТ створені всі умови для забезпечення високого рівня практичної підготовки для професійної діяльності бакалаврів, спеціалістів і магістрів напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» галузі знань 0104 «Сфера обслуговування».
- ДокументІнновації в культурі і сервісі обслуговування в готельному господарстві(2015) Тітомир, Л.А.Процес надання готельних послуг є досить складний процес і лише добре організований комплекс дій дозволяє досягти мети: надати послуги найкращим чином, щоб гості були задоволені та мали бажання знов зупинитися саме в цьому готелі.