Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тітомир, Л.А."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Викладання дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів напряму «Готельно-ресторанна справа»
    (2013) Тітомир, Л.А.
  • Документ
    Впровадження інформаційних технологій навчання під час виробничої практики студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа»
    (2016) Тітомир, Л.А.
    Перед сучасною освітою постає досить масштабне завдання: сформувати у студентів такі вміння, які допомагають вільно орієнтуватися в інформаційних потоках, здійснювати пошук та опрацьовувати дані і відомості, застосовувати їх у майбутній фаховій діяльності. Виробнича практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» допомагає доповнити теоретичні знання практичними навичками завдяки роботі на сучасних підприємствах галузі.
  • Документ
    Організація виробничої практики студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
    (2015) Тітомир, Л.А.
  • Документ
    Особливості організації практики студентів напряму підготовки “Готельно-ресторанна справа”
    (2014) Тітомир, Л.А.
    Розглянуто необхідність проведення різних видів практик для студентів.
  • Документ
    Особливості формування рейтингової оцінки якості знань студентів під час проведення практики з напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
    (2015) Тітомир, Л.А.
    Сучасні підходи до освіти передбачають як впровадження нових технологій навчання, зокрема удосконалення бально-рейтингової оцінки якості знань у відповідності до інноваційних підходів, які з’являються останнім часом в певних галузях виробництва та сфери обслуговування так і використання можливостей виробництва та сфери обслуговування для задоволення потреб у кваліфікованих кадрах.
  • Документ
    Підготовка спеціалістів для підприємств індустрії гостинності
    (2016) Д’яконова, А.К.; Тітомир, Л.А.
    В індустрії гостинності готельно-ресторанне господарство розвивається швидкими темпами і в перспективі може стати найвагомішим сектором туристичної діяльності. Стан готельно-ресторанного господарства має суттєвий вплив як на розвиток індустрії туризму в цілому, так і на інші ключові сегменти економіки – транспорт, будівництво, зв'язок, торгівлю тощо. Отже, розбудова високоефективного готельно-ресторанного господарства має важливе значення для розвитку країни, як пріоритетний напрям структурної перебудови економіки України.
  • Документ
    Сучасні методологічні підходи до організації практики студентів напряму готельно-ресторанна справа
    (2014) Дишкантюк, О.В.; Тітомир, Л.А.
    Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців у ВНЗ і проводиться на оснащених відповідним чином базах навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах і в організаціях різних галузей господарства, торгівлі і державного управління. В ОНАХТ створені всі умови для забезпечення високого рівня практичної підготовки для професійної діяльності бакалаврів, спеціалістів і магістрів напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» галузі знань 0104 «Сфера обслуговування».
  • Документ
    Інновації в культурі і сервісі обслуговування в готельному господарстві
    (2015) Тітомир, Л.А.
    Процес надання готельних послуг є досить складний процес і лише добре організований комплекс дій дозволяє досягти мети: надати послуги найкращим чином, щоб гості були задоволені та мали бажання знов зупинитися саме в цьому готелі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок