Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Турчин, Є. К."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Теорія теплової обробки овочів зі збереження вітаміну “C”
    (2022) Турчин, Є. К.
    Високий рівень збереження мінеральних речовин та органічних кислот, що містяться у вихідних натуральних продуктах, дозволяє покращити смакові якості готової їжі та готувати її без солі.При цьому в готовій їжі одержуваної без води і жирів втрати вітамінного комплексу (В1, В2, РР, С) нижче, ніж у разі теплової обробки продуктів у воді при температурі 100°С.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок