Перегляд за Автор "Трішина Марія"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВесільний туризм як перспективний вид туристичних послуг на міжнародному ринку(ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2024) Трішина МаріяУ кваліфікаційній роботі було досліджено науково-теоретичні засади розвитку весільного туризму, проаналізовано стан весільного туризму в різних країнах світу та розроблено рекомендації щодо розвитку весільного туризму в Україні, спираючись на міжнародний досвід. Метою виконання роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів весільного туризму, аналіз сучасного стану і тенденцій його розвитку на міжнародному ринку, а також розробка рекомендацій для вдосконалення та популяризації весільного туризму як перспективного виду туристичних послуг, зокрема з урахуванням потенціалу України.. Об’єктом дослідження є ринок весільного туризму як сегмент міжнародної індустрії туристичних послуг. Предметом роботи є особливості організації, просування та розвитку весільного туризму як сегменту туристичних послуг на міжнародному ринку. Отримані результати можуть мати практичне значення для туристичних компаній та агентств, які займаються організацією весільних турів, для місцевих органів влади та туристичних асоціацій, для рекламних і маркетингових компаній, що займаються просуванням туристичних послуг з весільного туризму, для готельних комплексів, ресторанів, курортів та інших об'єктів інфраструктури, які можуть покращити свої послуги для весільних пар, підвищуючи якість обслуговування та створюючи унікальні пропозиції для клієнтів, для інвесторів і підприємців, які можуть знайти нові можливості для розвитку бізнесу в сфері весільного туризму в Україні та на міжнародному рівні. Рік захисту роботи 2024.
- ДокументПроєкт таверни гуцульської кухні з літнім майданчиком у Київському р-ні м. Одеси(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Трішина МаріяЯк невід'ємна частина української культури розваг, таверни — це не тільки місце, де можна поїсти, але й місце, де збираються друзі. Надихаючи навіть найулюбленіших поетів та письменників, таверни, які змушують вас почувати себе завсідником цього місця, продовжують залишатися ностальгічною традицією і сьогодні. Серед таверн, які є одним із найважливіших елементів бурхливого нічного життя України, є місця, які представляють як класичну культуру таверн, так і сучасні концепції у новому стилі. У той час як таверни, розкидані по всьому місту, збирають своїх гостей за повними столами з багатими стравами, закусками, салатами та напоями, вони дозволяють скуштувати особливі смаки гуцульської кухні. У тавернах, які відрізняються гідною, доброзичливою та комфортною атмосферою, ви можете послухати виступи популярних артистів, акомпанувати мелодіям турецької класичної музики, приємно відпочити від утоми дня. Наша таверна - це ідеальний заклад для тих, хто хоче насолодитися чудовими смаками української кухні та відпочити в затишній атмосфері. Ми знаходимося у самому серці Одеси, на вулиці Небесної Сотні. Наша концепція - це поєднання традиційних українських страв та сучасних оригінальних рецептів. Ми використовуємо тільки найкращі інгредієнти, щоб створити неповторний смак кожної страви, а наші професійні шеф-кухарі знають, як здивувати своїх гостей. Адже нам важливо, щоб у нашому закладі кожен почував себе комфортно і міг знайти для себе щось цікаве. Також у нас є великий вибір напоїв, включаючи вино, пиво та коктейлі. Наші бармени готові запропонувати вам кращі варіанти для супроводу до кожної страви. Завітайте до нас з друзями, родиною чи колегами і насолоджуйтесь духом української гостинності разом з найсмачнішими стравами від наших шефів-кухарів. Метою кваліфікаційної роботи є проєкт таверни гуцульської кухні. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - провести аналіз регіонального ринку послуг підприємств харчування заданого регіону й вибір типу підприємства. - розробити концепцію підприємства. - розробити меню таверни гуцульської кухні. - скласти виробничу програму таверни гуцульської кухні і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності проєкту таверни гуцульської кухні й встановити рівень рентабельності, середній чек закладу та термін окупності проєкту.
- ДокументПроєкт таверни гуцульської кухні з літнім майданчиком у Київському р-ні м.Одеси.(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Трішина МаріяКваліфікаційна робота, метою якого є проєкт таверни гуцульської кухні з літнім майданчиком, складається з таких розділів : Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі ресторанного господарства в цілому, мету даного дипломного проекту. Стан проблеми і перспективи її вирішення; техніко - економічне обґрунтування; вибір типу підприємства харчування в даному місті. Він містить теоретичне обґрунтування і дослідження регіонального ринку продукції і послуг підприємства харчування, загальну характеристику об 'єму попиту і можливостей ринку, вплив конкуренції та інших факторів, вивчення можливих типів підприємств, необхідних у даному регіоні. У навчально-дослідницькому розділі обґрунтовано використання новітніх технологій галузі. Технологічний розділ включає розробку концепції підприємства, виробничої програми підприємства і цехів, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготівельних та доготівельних цехів, торгових, адміністративно - побутових та допоміжних приміщень (нормативним методом). Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Оцінка екологічної безпеки підприємства передбачає гігієнічні вимоги до території, генерального плану та планування приміщень, реалізація яких гарантує безпеку підприємства з урахуванням екології зовнішнього середовища. Техніко-економічні розрахунки передбачають економічну ефективність та інвестиційна привабливість проекту визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності таверни та терміном окупності інвестиційних витрат на проект підприємства.