Перегляд за Автор "Труфкаті Людмила Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМікробіологія галузі. Технологічна експертиза та безпека харчової продукції(2024) Пилипенко Людмила Миколаївна; Килименчук Олена Олександрівна; Єгорова Антоніна Вікторівна; Труфкаті Людмила ВікторівнаПосібник «Мікробіологія галузі» складається з розділів, в яких розкриваються основні властивості та вплив мікробіоти сировини, напівфабрикатів, готової продукції на кінцеву якість та безпеку продукції харчових виробництв. Наведений матеріал допомагає оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері контролю якості основних груп продуктів харчування та сировини. Посібник адресовано студентам напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та фахівцям харчової промисловості.