Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Топчій, О. А."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    107906 Спосіб визначення кислотного числа
    (2016) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Ткаченко, Н. А.; Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.
    1. Спосіб визначення кислотного числа, що передбачає підготовку дослідного зразка, взаємодією його з екстрагентом, титрування суміші гідроксидом калію або натрію при постійному перемішуванні і визначення величини кислотного числа за відомою формулою, який відрізняється тим, що як екстрагент використовують спирто-гексанову суміш, при їх співвідношенні 1:2 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що в спирто-гексановій суміші використовують етиловий спирт.
  • Документ
    137233 Спосіб приготування купажованої рослинної олії
    (2019) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Чебан, Л. І.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб приготування купажованої олії, в якому, шляхом використання рафінованих соняшникової і лляної олій, а також інших умов її одержання, забезпечити: триваліше використання; подовження терміну зберігання; застосування при термічній обробці страв.
  • Документ
    144038 Спосіб приготування купажованої рослинної олії
    (2020) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Власюк, К. В.; Касьян, С. С.
    Спосіб приготування купажованої рослинної олії, що включає змішування гарбузової та рижієвої олій і наступне перемішування їх при заданій температурі, який відрізняється тим, що рафіновані та дезодоровані гарбузову і рижієву олії беруть у масовому співвідношенні 72:28 або 85:15 і забезпечують використання термічної обробки страв.
  • Документ
    Важливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людини
    (2016) Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.
    В природі існує ряд необхідних для людини сполук, які організм не в змозі синтезувати, але без яких ми не можемо обійтися. До них відносяться і поліненасичені жирні кислоти.
  • Документ
    Використання купажів рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом у технології м’ясних хлібів
    (2015) Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.
    Були розробленні двокомпонентні системи купажів рослинних рафінованих олій та був досліджений їх жирнокислотний склад.
  • Документ
    Поліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів
    (2020) Верченко, М.; Гончаренко, Т. Ю.; Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.
    На основі аналізу наукових публікацій та власних досліджень вивчено властивості різних видів насіння олійних культур, відібрано найбільш перспективні для використання в технологіях м’ясних продуктів види насіння. Проведено моделювання складу суміші насіння. Проаналізовано функціонально-технологічні властивості насіннєвої сировини та встановлена можливість модифікації культур шляхом механодеструкції. Проведено органолептичну оцінку модельних зразків м’ясних паштетів.
  • Документ
    Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій
    (2017) Котляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Пилипенко, Л. М.; Дец, Н. О.; Топчій, О. А.; Севастьянова, О. В.; Радіо, М. І.
    Проведено дослідження столового маргарину та вітамінізованих купажованих рослинних олій для створення та розрахунку удосконалених рецептур столових маргаринів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок