Перегляд за Автор "Топчій, О. А."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ107906 Спосіб визначення кислотного числа(2016) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Ткаченко, Н. А.; Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.1. Спосіб визначення кислотного числа, що передбачає підготовку дослідного зразка, взаємодією його з екстрагентом, титрування суміші гідроксидом калію або натрію при постійному перемішуванні і визначення величини кислотного числа за відомою формулою, який відрізняється тим, що як екстрагент використовують спирто-гексанову суміш, при їх співвідношенні 1:2 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що в спирто-гексановій суміші використовують етиловий спирт.
- Документ137233 Спосіб приготування купажованої рослинної олії(2019) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Чебан, Л. І.В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб приготування купажованої олії, в якому, шляхом використання рафінованих соняшникової і лляної олій, а також інших умов її одержання, забезпечити: триваліше використання; подовження терміну зберігання; застосування при термічній обробці страв.
- Документ144038 Спосіб приготування купажованої рослинної олії(2020) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Власюк, К. В.; Касьян, С. С.Спосіб приготування купажованої рослинної олії, що включає змішування гарбузової та рижієвої олій і наступне перемішування їх при заданій температурі, який відрізняється тим, що рафіновані та дезодоровані гарбузову і рижієву олії беруть у масовому співвідношенні 72:28 або 85:15 і забезпечують використання термічної обробки страв.
- ДокументВажливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людини(2016) Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.В природі існує ряд необхідних для людини сполук, які організм не в змозі синтезувати, але без яких ми не можемо обійтися. До них відносяться і поліненасичені жирні кислоти.
- ДокументВикористання купажів рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом у технології м’ясних хлібів(2015) Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.Були розробленні двокомпонентні системи купажів рослинних рафінованих олій та був досліджений їх жирнокислотний склад.
- ДокументПоліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів(2020) Верченко, М.; Гончаренко, Т. Ю.; Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.На основі аналізу наукових публікацій та власних досліджень вивчено властивості різних видів насіння олійних культур, відібрано найбільш перспективні для використання в технологіях м’ясних продуктів види насіння. Проведено моделювання складу суміші насіння. Проаналізовано функціонально-технологічні властивості насіннєвої сировини та встановлена можливість модифікації культур шляхом механодеструкції. Проведено органолептичну оцінку модельних зразків м’ясних паштетів.
- ДокументУдосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій(2017) Котляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Пилипенко, Л. М.; Дец, Н. О.; Топчій, О. А.; Севастьянова, О. В.; Радіо, М. І.Проведено дослідження столового маргарину та вітамінізованих купажованих рослинних олій для створення та розрахунку удосконалених рецептур столових маргаринів.