Перегляд за Автор "Толстих В.Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєктування підприємств кондитерської промисловості(Сімекс-принт, 2025) Іоргачова К.Г.; Гордієнко Л.В.; Коркач Г.В.; Толстих В.Ю.; Котузаки О.М.У навчальному посібнику розглянуто питання проектування підприємств кондитерської промисловості, представлений техніко-економічний розділ проєктного завдання кондитерського підприємства, наведено приклади розрахунків технологічної частини проєкту з використанням програмного комплексу, компоновки устаткування в цехах, загально-інженерного проектування та енергопостачання підприємств, охорони праці. Навчальний посібник призначений для здобувачів, що навчаються за спеціальністю G13 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», а також для інженерно-технічних працівників кондитерської промисловості.