Перегляд за Автор "Тобар-Кобрера Поліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБухгалтерський облік та внутрішньогосподарський контроль виробничих запасів на прикладі ТОВ «ЩАСТЯ ПЛЮС»(ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2024) Тобар-Кобрера ПолінаАктуальність теми обліку і внутрішнього контролю виробничих запасів у ресторанній індустрії зумовлена необхідністю підвищення ефективності управління запасами, що є критичним для забезпечення якості продукції, зниження витрат та покращення фінансових показників підприємства. В умовах високої конкуренції і змінного попиту правильний облік і контроль запасів дозволяють ресторанам уникати втрат через псування продуктів, забезпечувати своєчасність постачань і задовольняти вимоги клієнтів. В першому розділі роботи розкривається економічна сутність, склад і характеристика виробничих запасів підприємств, їх класифікація та оцінка. Другий розділ присвячений економічному аналізі діяльності підприємства та використання виробничих запасів. Організація бухгалтерського обліку виробничих запасів на підприємстві розглянуто у третьому розділі кваліфікаційної роботи. Результати дослідження показали, що ефективний облік та контроль запасів сприяють покращенню якості обслуговування, зниженню втрат та витрат, а також забезпечують дотримання санітарних норм та стандартів. Розроблені рекомендації включають впровадження сучасних інформаційних технологій, регулярні інвентаризації та навчання персоналу методами ефективного управління запасами. Кваліфікаційна робота містить : Текстова частина – 64 Таблиці – 26 Рисунків – 5.