Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткаченко, Н.А."

Зараз показуємо 1 - 20 з 27
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Антагоністичні властивості заквашувальних композицій для виробництва білкових паст для дитячого харчування
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Проведено дослідження з метою визначення антагоністичної активності заквашувальних композицій зі змішаних культур лактобактерій і адаптованих до молока біфідобактерій, рекомендованих для виробництва дитячих білкових продуктів.
  • Документ
    Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначення
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Запропоновано у технології низькожирного майонезу з масовою часткою жиру 30%, збагаченого концентратом топінамбура, замінити сухе знежирене молоко на концентрат сироваткових білків, отриманий ультрафільтрацією, і показана доцільність цієї заміни.
  • Документ
    Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Розглянуто показники сироватки, отриманої під час виробництва біфідовмісних білкових продуктів. Доведено, що сироватка є цінним фізіологічно функціональним харчовим інгредієнтом і повинна бути сировиною для виробництва продуктів функціонального призначення, зокрема ферментованих сироваткових і молочно-сироваткових напоїв із соками й наповнювачами, желе тощо.
  • Документ
    Взаимодействие бифидо- и лактобактерий при производстве мягких пробиотических сыров
    (2014) Ткаченко, Н.А.
    Разработан состав заквасочных композиций из пробиотических культур адаптированных к молоку бифидобактерий и смешанных культур лактобактерий в составе бакконцентратов непосредственного внесения для производства мягких сыров с пробиотическими свойствами.
  • Документ
    Визначення антагоністичної й протеолітичної активності бакконцентратів монокультур Lbc. acidophilus безпосереднього внесення
    (2014) Ткаченко, Н.А.
    Проведено аналіз антагоністичної активності бакконцентратів монокультур Lbc. acidophilus безпосереднього внесення, представлених на ринку України і світу.
  • Документ
    Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннями
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Експериментальним шляхом в результаті спільного культивування було встановлено оптимальне співвідношення Lac. lactis ssp. та монокультур Lbc. plantarum (1:1), яке може використовуватись як основа заквашувальної композиції для виробництва кисломолочних продуктів функціонального призначення, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
  • Документ
    Впровадження кредитно-модульної системи оцінки знань студентів на кафедрі ТМЖ та ПКЗ
    (2014) Дюдіна, І.А.; Ткаченко, Н.А.; Скрипніченко, Д.М.
    Вивчення науково-методичних публікацій щодо практичного досвіду впровадження кредитно-модульної системи (КМС) у вищих навчальних закладах України вказує на наявність як позитивних, так і негативних сторін цього процесу. Активна участь студента в учбовому процесі протягом семестру, а не тільки в період сесії, сприяє більш глибокому вивченню дисциплін. Скорочення годин аудиторних занять при одночасному підвищенні обсягу самостійної роботи студентів, впровадження тестового контролю без урахування специфіки, наприклад, спеціальних дисциплін призводять, як зазначається у багатьох публікаціях, до зниження якості підготовки фахівців
  • Документ
    Дослідження впливу натурального молокозсідального ферменту на тривалість зсідання молока й синеретичні властивості сичужних згустків у виробництві м'яких пробіотичних сирів
    (2014) Ткаченко, Н.А.
    Виведена залежність тривалості зсідання молока та синеретичних властивостей сичужних згустків від режиму теплового оброблення сировини і масової частки.
  • Документ
    Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Проведено дослідження перетравлюваності білків in vitro у зразках білкових паст для дитячого харчування
  • Документ
    Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначення
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Проведено дослідження по визначенню перетравлюваності білків in vitro у зразках біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.
  • Документ
    Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями
    (2015) Ткаченко, Н.А.; Окуневська, С.О.
    Метою представленої роботи стала розробка складу заквашувальної композиції з лакто- та біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
  • Документ
    Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Розроблен склад заквашувальної композиції з лакто- та біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
  • Документ
    Застосування термостатного способу виробництва у технології білкової пасти для дитячого харчування
    (2015) Ткаченко, Н.А.; Українцева, Ю.С.
    Метою роботи стала розробка наукових основ виробництва білкових паст для дитячого харчування (БПДХ) підвищеної харчової та біологічної цінності, з подовженим терміном зберігання, високими пробіотичними, антагоністичними й гіпоалергенними властивостями.
  • Документ
    Использование инулина в майонезах функционального назначения
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Разработан низкокалорийный майонез функционального назначения с использованием инулина.
  • Документ
    Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Проведена розробка нової групи комбінованих ферментованих молочно-зернових напоїв з використанням монокультур (або змішаних культур) біфідобактерій.
  • Документ
    Комплексне дипломне проектування на факультеті ТЕХП та ПКЗ
    (2014) Шарахматова, Т.Є.; Ткаченко, Н.А.
    Ітоговою та самою важливою роботою кожного студента являється виконання дипломного проекту, що є наглядним показником рівня і якості отриманої за всі роки освіти.
  • Документ
    Обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення
    (2015) Ткаченко, Н.А.; Маковська, Т.В.; Гресько, І.Г.
    Метою даної роботи є обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення зниженої жирності (30 %).
  • Документ
    Обґрунтування параметрів біотехнологічного оброблення освітленої казеїнової сироватки у технології отримання технічного етилового спирту
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Розроблено технологію комплексної переробки казеїнової сироватки з отриманням технічного етилового спирту й білкової маси для комбікормового виробництва.
  • Документ
    Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв
    (2015) Ткаченко, Н.А.
    Дано обгрунтування параметрів теплової обробки біфідовмісної сироваткки, які забезпечили б максимальне збереження її пробіотичних властивостей.
  • Документ
    Перспективи використання монокультур Bifidobacterium animalis Bb-12 у спредах функціонального призначення
    (2015) Ткаченко, Н.А.; Куренкова, О.О.
    Для спреду функціонального призначення пропонується використовувати в якості пробіотиків сухі закваски прямого внесення DVS Bb-12 датської фірми Chr.Hansen. Закваска суха FD DVS Bb-12 містить термофільні культури Bifidobacterium animalis.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок