Перегляд за Автор "Ткаченко, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання екстрактів фруктово-ягідних вичавків у технології сиропів(2022) Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.; Ткаченко, Л. О.
- ДокументДослідження різних режимів виробництва бурштинових вин(2022) Ходаков, О. Л.; Сугаченко, Т. С.; Ткаченко, Л. О.
- ДокументПереробка вторинної сировини виноробства – резерв покращення стану галузі(2019) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.; Ткаченко, Л. О.; Абрамова, Т. Б.Незважаючи на те, що Україна має сприятливі умови для вирощування винограду, а значить, і для виноградарства, яке існує і розвивається, головним чином, відповідно до потреб виноробства, на теперішній час у галузі виноробства спостерігаються несприятливі тенденції розвитку, які пов'язані з недостатністю фінансування та недосконалістю чинної законодавчої бази, зі збільшенням ціни закупівлі на виноград для переробки, постійне скорочення площ під виноградниками, скорочення виробництва вин.
- ДокументІнноваційні аспекти в методичній роботі викладачів кафедри ТВтаСА(2020) Осипова, Л. А.; Ткаченко, Л. О.; Абрамова, Т. Б.