Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Теслюк, О. І."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    121009 Спосіб кількісного визначення ферулової кислоти у винах
    (2020) Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О.
    Спосіб кількісного визначення ферулової кислоти у винах, що включає відбір проби, відокремлення ферулової кислоти, взаємодію її з хімічними реагентами та вимірювання аналітичного сигналу, який відрізняється тим, що ферулову кислоту відокремлюють методом тонкошарової хроматографії, піддають взаємодії на пластинці з розчином хлориду ітрію (III) та неіоногенною поверхнево-активною речовиною Неонол 9-12 при рН 6,5-6,7 і вимірюють інтенсивність люмінесценції ферулової кислоти при lвипр.=485 нм.
  • Документ
    136353 Спосіб кількісного визначення ферулової кислоти у винах
    (2019) Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб кількісного визначення ферулової кислоти у винах, в якому, за рахунок виділення ферулової кислоти методом тонкошарової хроматографії, проявлення пластинки розчином хлориду ітрію (III) та неіонної поверхнево-активної речовини Неонол 9-12, використання твердофазної люмінесценції ферулової кислоти у твердому шарі сорбенту, забезпечити спрощення визначення і скорочення часу проведення аналізу.
  • Документ
    48116 Спосіб тест-визначення ломефлоксацину
    (2010) Бельтюкова, С. В.; Лівенцова, О. О.; Теслюк, О. І.
    Спосіб тест-визначення ломефлоксацину, що включає відбір проби, взаємодію її з хімічним реагентом в присутності аніонної поверхнево-активної речовини та уротропіну та вимірювання аналітичного сигналу, який відрізняється тим, що відокремлення ломефлоксацину здійснюють сорбцією на ксерогелю, модифікованому іонами Тb (III), а як аніонну поверхнево-активну речовину використовують гексадецилсульфат натрію, і процес здійснюють при рН 6,8-7,0.
  • Документ
    48504 Спосіб кількісного визначення сорбінової кислоти
    (2010) Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О.; Бельтюкова, С. В.
    Спосіб кількісного визначення сорбінової кислоти, що включає приготування проби, взаємодію її з хімічним реагентом і вимірювання інтенсивності флуоресценції розчину, який відрізняється тим, що пробу піддають взаємодії зі стандартним розчином хлориду тербію при рН 6,8-7,0 у присутності триоктилфосфіноксидом (ТОФО) і тритоном Х-100 та вимірюють інтенсивність флуоресценції тербію (III) при λ=545 нм, по величині якої визначають концентрацію сорбінової кислоти.
  • Документ
    Використання люмінесцентних сенсорів в контролі якості та безпеки харчових продуктів
    (2019) Бельтюкова, С. В.; Лівенцова, О. О.; Теслюк, О. І.
    Хімічні сенсори є зручним аналітичним інструментом, який викликає інтерес для дослідників і практиків. Особливе місце серед сенсорних систем займають флуоресцентні сенсори на основі іонів лантанідів. Сенсибілізована люмінесценція іонів лантанідів в комплексах з органічними лігандами тривало та успішно використовується у біоаналізі. Однак в літературі практично відсутня інформація про використання властивостей лантанідів для визначення різних компонентів харчових продуктів. Тому в роботі обґрунтовано використання сенсибілізованої люмінесценції іонів Eu (III) та Tb (III) в сорбатах комплексів з деякими консервантами і антиоксидантами для принципово нового сорбційно-люмінесцентного визначення сенсибілізаторів - аналітів в харчових продуктах та інших об'єктах.
  • Документ
    Застосування люмінесцентних сенсорів в експертизі алкогольних напоїв
    (2023) Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О.О.
    Розглянуто застосування люмінесцентних сенсорів в експертизі алкогольних напоїв.
  • Документ
    Люмінесцентні маркери для визначення цинаматів у кавовій продукції
    (2023) Теслюк, О. І.; Бельтюкова, С. В.
    Розглянуто використання люмінесцентних маркерів в експертизі кавової продукції.
  • Документ
    Твердофазне визначення витамину В13 в лікарських препаратах
    (2020) Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О.
    На підставі проведених досліджень розроблена методика твердофазного люмінесцентного визначення оротової кислоти в лікарських препаратах. Наведені результати визначення оротової кислоти в лікарських препаратах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок