Перегляд за Автор "Тарасова, В. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду(2018) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В.Метою дослідження було порівняльне вивчення кормової цінності виноградної вичавки з різних сортів винограду (Ізабела, Шасла, Одеський чорний) після їх термічної сушки.
- ДокументСенсорна характеристика червоних столових вин Каберне-Свіньйон, отриманих з використанням автохтонних штамів винних дріжджів Saccharomyces cerevisiae(2017) Мулюкіна, Н. А.; Бойчук, О. О.; Тарасова, В. В.Метою роботи було встановлення впливу автохтонних штамів винних дріжджів Saccharomyces cerevisiae на сенсорні характеристики червоних столових вин Каберне-Совіньйон.