Перегляд за Автор "Сіваченко Антон"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнологічна експертиза виробництвахрону «Вінницький» з буряком ТМ «Українська зірка»(ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2023) Сіваченко АнтонМета і завдання: проведення технологічної експертизи виробництва хрону «Вінницького» з буряком, яка включає: розгляд технологічної схеми виробництва, аналіз небезпечних чинників, контроль якості та безпечності вихідної сировини, технологічного процесу та готової продукції. Об’єкт дослідження – хрін «Вінницький» з буряком. Предмет дослідження - технологічна експертиза виробництва хрону «Вінницький» з буряком ТМ «Українська зірка». В результаті роботи було надано характеристику ТОВ «Харчосмакової фабрики» виробництва хрону «Вінницький» ТМ «Українська зірка». Проаналізовано та обґрунтовано схеми технологічно-транспортного обладнання. Проведено аналіз сировини, допоміжних і пакувальних матеріалів. Наведено схему контролю технологічного процесу, контроль якості готової продукції, розглянуто можливі дефекти та види фальсифікації. Запропоновано аналіз небезпечних чинників технології виробництва хрону «Вінницький» ТМ «Українська зірка». Розроблено план НАССР та операційні програми-передумови. Встановлена одна критична точка керування і чотири операційні програми-передумови. Проведена оцінка економічної ефективності впровадження плану НАССР при виробництві хрону «Вінницький» на ТМ «Українська зірка». Встановлено, що впровадження на підприємстві системи управління якістю і безпечністю має господарську доцільність та є економічно ефективним. Робота обсягом 96 сторінок складається із вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 32 найменування, 2 рисунків, 36 таблиць та 1 додатку.