Перегляд за Автор "Степул, В. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ72958 Спосіб управління процесом випічки вафель в конвеєрній печі(2012) Степул, В. Ю.; Плєвє, О. Г.Спосіб управління процесом випічки вафель в конвеєрній печі, який включає вимірювання температури випікання та її регулювання шляхом зміни витрат палива на горілки в пекарній камері, корекцію температури випікання за кольором поверхні готових вафельних листів на виході з автомата, порівняння цього кольору з кольором, прийнятим за еталон і відповідну корекцію задання температури в зоні випікання, який відрізняється тим, що для прогнозу впливу зміни задання температури на колір готових вафельних листів на інтервалі часу запізнення, корегують задання кольору при зміні задання температури, причому передатна функція цієї прогнозуючої корекції відповідає упереджувачу Сміта.