Перегляд за Автор "Стеблевська, Ю. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ144002 Композиція інгредієнтів для приготування овочевого десерту "Гарбузовий крамбл" для профілактики гіпертонії(2020) Євлах, О. О.; Стеблевська, Ю. С.; Козонова, Ю. О.Композиція інгредієнтів для приготування овочевого десерту для профілактики гіпертонії, що містить зерновий компонент, функціональний компонент на основі гарбуза, жировий компонент і смакоароматичну добавку, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мигдаль, курагу і банан, при цьому як зерновий компонент композиція містить вівсяні пластівці, як жировий компонент - олію оливкову, а як смакоароматичну добавку - корицю.