Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Солоницька, І.В."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Методи підвищення кваліфікації та роль додаткової професійної освіти в системі підготовки кадрів
    (2009) Солоницька, І.В.
  • Документ
    Порівняльна характеристика способів відкладеного випікання хлібобулочних виробів функціонального призначення
    (2015) Солоницька, І.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Мальков, Р.Ю.; Коцюк, І.С.
    У дослідженнях визначали вплив різних способів тістоприготування на якість хлібобулочних виробів функціонального призначення, виготовлених за технологією відкладеного випікання.
  • Документ
    Роль викладача в інноваційному науково-методичному забезпеченні навчального процесу
    (2015) Гордієнко, Л.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.
    На сьогодняшній день роботодавці потребують не тільки наявність диплома, а й професіоналізму. Цим підкреслено, що підготовка фахівців у вищих навчальних закладах – це чинник суспільних змін.
  • Документ
    Самостійна робота студентів в умовах предметної системи навчання
    (2016) Коркач, Г.В.; Лебеденко, Т.Є.; Солоницька, І.В.
    Актуальність проблеми оволодіння студентами методів самостійної пізнавальної діяльності обумовлена тим, що в період навчання у вищому навчальному закладі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У зв'язку з цим особливо важливо, щоб студенти, оволодіваючи знаннями і способами їх отримання, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи.
  • Документ
    Сучасні вимоги до системи підготовки фахівців
    (2009) Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.; Толстих, В.Ю.
  • Документ
    Технологія виробництва хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів, збагачених екстрактом шипшини
    (2014) Солоницька, І.В.
    Досліджується технологія відкладеного випікання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок