Перегляд за Автор "Соколова Марина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва хліба червоносільського 1/2 0,8 кг та булок Завиток в/г 0,2 кг в пекарні при хлібному магазині за сучасною технологією тістоприготування.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Соколова Марина ОлександрівнаСтан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості України На сьогоднішній день хлібопекарська галузь є однією з ключових складових харчової промисловості України. Її виробничі потужності здатні забезпечити населення як великих міст, так і сільських населених пунктів широким асортиментом хлібобулочних виробів — від хліба з пшеничного та житнього борошна до булочок, здобних, сухарних, бубличних і дієтичних продуктів. Загальна номенклатура продукції українських підприємств хлібопекарської галузі перевищує 1000 найменувань.