Перегляд за Автор "Соколова, Т. І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПереробка харчових відходів в готельно-ресторанному комплексі(2022) Соколова, Т. І.; Крусір, Г. В.; Соколова, В. І.Із зростом попиту на послуги в сфері готельно-ресторанного бізнесу, для фахівців технології захисту навколишнього середовища, виникає ряд нових проблем з, якими вони зштовхуються щодня та вирішення, яких має буде ефективним та економічно вигідним. Першочерговою проблемою залишається переробка відходів: органічних, твердих побутових, біологічних тощо. Відходи спричиняють дискомфорт для закладів в площині отримання дозвільної документації для повноцінного функціонування підприємства та шляхів їх утилізації.
- ДокументУдосконалення біотехнології переробки харчових відходів готельно-ресторанного комплексу(2022) Соколова, Т. І.; Крусір, Г. В.; Сагдеева, О. А.; Кузнецова, І. О.
- ДокументШляхи розвитку комунікативної підтримки здобувачів в період дистанційної освіти(2022) Соколова, В. І.; Коваленко, Н. О.; Соколова, Т. І.