Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Соколенко Катерина Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка меню м’ясних страв в їдальні при підприємстві.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Соколенко Катерина Олександрівна
    Основною метою ресторанного господарства є надання послуг з організації харчування поза домом — у місцях роботи, навчання тощо, а також виготовлення кулінарної продукції та організація її споживання, забезпечення якісного обслуговування клієнтів. Кулінарна продукція виготовляється на сучасних підприємствах громадського харчування

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок