Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Сидорчук, Е. Г."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Отримання білок-вуглеводних комплексів
    (2016) Матківська, В. В.; Кармазін, А. І.; Гончарук, Н. В.; Сидорчук, Е. Г.
    З метою пiдвищення розчинностi та стабiльностi нутрiєнтiв у процесi виробницт­ва i впродовж термiну придатностi продукту до харчових систем вводять рiзноманiтнi поверхнево-активнi речовини. До таких належить гумiарабiк (аравiйська камедь), який за хiмiчною природою є протеоглiканом. Цей бiополiмер застосовують як емульгатор в молочних продуктах, стабiлiзатор ефiрних олiй та забарвлення антоцiанiв. У зв'язку з високою вартiстю гумiарабiку актуальним є пошук доступних бiлково-вуглеводних комплексiв для iммобiлiзацiї нутрiєнтiв.
  • Документ
    Розробка технології виготовлення рагу овочеве з ламінарією для профілактики йододефіцитних захворювань
    (2019) Сидорчук, Е. Г.
    У зв'язку з тим, що українці не часто споживають морську капусту, пропонується розробка рецептури і оцінка якості рагу овочевого з ламінарією, що дозволить ознайомити населення з легким і не дорогим рецептом приготування страви з підвищеним вмістом йоду для профілактики захворювання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок