Перегляд за Автор "Сидорчук, Е. Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОтримання білок-вуглеводних комплексів(2016) Матківська, В. В.; Кармазін, А. І.; Гончарук, Н. В.; Сидорчук, Е. Г.З метою пiдвищення розчинностi та стабiльностi нутрiєнтiв у процесi виробництва i впродовж термiну придатностi продукту до харчових систем вводять рiзноманiтнi поверхнево-активнi речовини. До таких належить гумiарабiк (аравiйська камедь), який за хiмiчною природою є протеоглiканом. Цей бiополiмер застосовують як емульгатор в молочних продуктах, стабiлiзатор ефiрних олiй та забарвлення антоцiанiв. У зв'язку з високою вартiстю гумiарабiку актуальним є пошук доступних бiлково-вуглеводних комплексiв для iммобiлiзацiї нутрiєнтiв.
- ДокументРозробка технології виготовлення рагу овочеве з ламінарією для профілактики йододефіцитних захворювань(2019) Сидорчук, Е. Г.У зв'язку з тим, що українці не часто споживають морську капусту, пропонується розробка рецептури і оцінка якості рагу овочевого з ламінарією, що дозволить ознайомити населення з легким і не дорогим рецептом приготування страви з підвищеним вмістом йоду для профілактики захворювання.